underside_om-sirius_nyheder2_574x254jpg

Juni 2017

Verdens største eftermarkedsimplementering

Traffilog er blevet valgt som teknologipartner af Connected Cars, en del af Semler Gruppen, for at installere teknologi i 75.000 Volkswagen-biler i Danmark i 2017 og forventes at installere yderligere 100.000 i 2018. Sammen vil Connected Cars og Traffilog tilbyde bilejere og bilforhandlere intelligent data for at muliggøre en bedre, sikrere og mere effektiv brugeroplevelse for Volkswagen-drivere.

CC.jpg

Ny kunde på Island

Traffilog har indgået en kontrakt med Eimskip - et førende transportselskab i Nordatlanten med speciale i fragtforsendelser og distrubtion. Med Traffilog ønsker de at erstatte deres eksisterende flådestyringssystemer og kun bruge ét system til alle relevante lande. Eimskip starter med at installere Traffilog systemer i lastbiler, terminalbiler, chassis og underleverandører på Island.Traffilog har indgået en kontrakt med Eimskip - et førende transportselskab i Nordatlanten med speciale i fragtforsendelser og distrubtion. Med Traffilog ønsker de at erstatte deres eksisterende flådestyringssystemer og kun bruge ét system til alle relevante lande. Eimskip starter med at installere Traffilog systemer i lastbiler, terminalbiler, chassis og underleverandører på Island.

Eimskip1.jpg

 

Maj 2017

Video fra Transportmessen 2017

Traffilog havde som sædvanlig en stand på messen i Herning, hvor vi hilste på mange af vores kunder samt fortalte andre interesserede om vores virksomhed og løsninger. Vi lavede en video, som du kan se her:

Link til video.

Messe.JPG

 

Oktober 2016

Traffilog Nordic kåret som Gazelle virksomhed

Vi kan med stolthed konstatere, at Traffilog Nordic er blevet kåret som Gazelle virksomhed 2016.

‘Vi er glade over den fremgang og udvikling, vi har haft. En anerkendelse af, at vi har fokuseret på de rigtige løsninger og værdier’, siger Executive Director, Karsten Hjorth. ‘Det er samtidig udtryk for den store entusiasme og innovation, der præger vores virksomhed, og som er en af de væsentlige grunde til vores fortsatte vækst. Kåringen er et stort skulderklap til vores medarbejdere samt de mange gode og loyale kunder, som gennem tiden har valgt os som samarbejdspartner.‘

En gazelle er i det danske sprog blevet synonym med en virksomhed i vækst. Børsen definerer selv en gazellevirksomhed sådan her: “En virksomhed, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat, og som samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.” Læs mere om gazellevirksomheder her.

Vi er meget beærede over at være kommet med på årets liste over gazellevirksomheder. Her får du et par af vores egne bud på, hvordan det er lykkes os at leve op til Børsens krav.

Vi vil give dig vedvarende forandring
Hos Traffilog Nordic har vi det som mål at levere løsninger, der skaber vedvarende forandringer og positiv økonomisk effekt hos vores kunder.

Vi er innovative
Vores produktudbud står aldrig stille, og vi inspireres meget af at lytte til vores kunders behov og ønsker. Vi ser os selv som en af de mest innovative og avancerede telematikvirksomheder.

Karsten.jpg

 

Maj 2016

Traffilog Nordic nyhedsbrev

I disse år kommer der stadig større fokus på trafiksikkerhed, og specielt den sikkerhed, som teknologi kan tilføre på landevejene. Og også hos Traffilog er nye sikkerhedsfunktioner og -tiltag et kontinuerligt fokus. I dette nyhedsbrev kan du læse om nye app-funktioner og løsninger, der efter værdifuld feedback fra vores kunder, nu bedre imødekommer de behov og situationer, der kan opstå i hverdagen. Og er du til persontransport? Fremover behøver du kun stoppe ét sted.

Læs mere her.

 

Marts 2016

Ny kollega til support-teamet

Den 1. februar 2016 havde vi  den store glæde at kunne byde  Jacob Gade velkommen i virksomhe­den som Teknisk Supporter. Vi har store forventninger til ham som ekstra forstærkning til vores kompetente Service & Support-afdeling, der nu har haft stor nytte af Jacobs kompetencer i snart 3 måneder.

Jacob kommer med en solid erfaring inden for service & support-funktionen, idet han i 10 år har arbejdet som servicetekniker hos Stofa. Jacob sætter en ære i via at lave et godt stykke arbejde at hjælpe vores kunder på en til­fredsstillende måde.

Jacob har følgende målsætning; ” Jeg ser frem til at kunne hjælpe kunderne med at løse deres problemer og guide dem til at kunne lave de rigtige rapporter med de oplysninger de skal bruge, for bl.a. at kunne optimere deres brændstofs forbrug”

Jacob træffes dagligt på +45 96 73 76 73 og mail jacob.gade@traffilog.dk

Jacob Gade_Technical-supporter_small.jpg

 

Februar 2016

Ny International Key Account Manager i Traffilog Nordic

charlotte (003).jpg

Det er med stor glæde og forventning at Traffilog Nordic har ansat Charlotte Schönemann-Paul som International Key Account Manager. Vi har nu i næsten to måneder haft gavn af Charlottes kompetencer samt brede og solide branchekendskab.

Charlotte kommer med erfaring indenfor Telematics branchen fra tidligere stillinger hos firmaer som Novatel Wireless, TomTom Telematics samt Volvo Lastvogne Danmark A/S, hvor hun har beskæftiget sig med forretningsudvikling, entreprise salg, partner udvikling samt marketing og strategisk planlægning. 

Charlotte ser frem til at arbejde med nye såvel som eksisterende kunder, der har brug for at udvikle deres forretning gennem fokus på driftsrelaterede omkostninger, stærkere ledelse og samarbejde i organisationen. 

Charlotte glæder sig meget over at kunne arbejde med vores løsninger, byde velkommen til nye kunder,  og vil være synlig hos eksisterende kunder og samarbejdspartnere.  

 

Marts 2015

Traffilog annoncerer eksklusiv distributionsaftale med Idrive.

Traffilog, der er førende inden for telematik, og Idrive, der er førende leverandør af kameraoptagelser af hændelser i køretøjer, er gået sammen for at skabe en uovertruffen løsning.

Løsningen kombinerer Traffilogs chaufførprofil og erfaringer med trafiksikkerhed med den mobile eventoptager fra Idrive. Det betyder en løsning, der i endnu højere grad hjælper med at forebygge ulykker samt giver indblik i de ulykker der er sket således dette kan give læring så ulykker kan undgås og indarbejdes i den efteruddannelse, der er nødvendige for at styrke sikkerheden.

Læs mere om den unikke løsning her.

 

Oktober 2014

Arriva vinder international pris for trafiksikkerhed

Arriva Danmark har vundet den prestigefyldte Praise Award, der gives til virksomheder og offentlige myndigheder, som gør en særlig indsats for at øge trafiksikkerheden via en målrettet indsats over for deres egne medarbejdere.

»Trafiksikkerhed er en af grundpillerne i den kollektive trafik, og vi har derfor valgt at gå forrest med nye løsninger, der kan øge trafiksikkerheden, forbedre kundeoplevelsen, mindske miljøpåvirkningen og samtidig øge medarbejdernes tilfredshed. Det har vi haft held med indtil nu, og vi vil fortsætte vores indsats, så det til stadighed er attraktivt både at tage bussen og at arbejde for Arriva,« siger Adm. Dir. Nikolaj Wendelboe.

Arriva Danmark har udviklet en trafiksikkerhedspolitik i samarbejde med Rådet for Sikker Trafik og har derudover iværksat en række utraditionelle tiltag som et internt busmesterskab, en egen sundhedsbus, alkolåse i nye busser og en såkaldt ’GreenBox’ i samtlige busser.

GreenBox er en teknologi (leveret af Traffilog Nordic), der registrerer alle ’hændelser’, hvor bussen accelererer for hurtigt, bremser for hårdt op eller kører for hurtigt gennem et sving. Det har givet et meget klart overblik over, hvor på ruterne, der er særlige udfordringer, og har gjort det muligt at give personlig feedback til den enkelte chauffør på hans eller hendes kørsel. Den samlede indsats har fået antallet af hændelser til at falde fra næsten 1,2 millioner i 2011-2012 til under 400.000 i 2013-2014 – svarende til et fald på to tredjedele.

Læs mere om Arrivas tiltag her.

Læse mere om Praise Awards her.

 

Juli 2014

Falck Sirius skifter navn  

Den 1. juli 2014 samler vi udvikling, drift og salg og benytter lejligheden til at skifte produkt- og firmanavn. 

Falck Sirius har gennem flere år været et fællesprodukt via et samarbejde mellem Falck DK og North Securities. Alle aktiviteter samles nu i North Securities ApS, som i samme forbindelse skifter navn til Traffilog Nordic ApS, CVR nr., ejerkreds m.m. er uændret. 

Én løsning i hele Europa
Der vil ikke ske ændringer i den hardware og software, du kender. Men vi kan nu tilbyde vores internationale vognmænd og selskaber én løsning med samme identitet i hele Europa.  

Endnu større fart på udvikling og dokumentation
Samarbejdet med Traffilog betyder endnu større fokus på udvikling og dokumentation.  I nærmeste fremtid vil du bl.a. se nye apps, redskaber til køreplansanalyse og flere andre løsninger.  

Vi ser frem til at præsentere dig for nye funktioner og muligheder under Traffilog Nordic navnet.